За нас

„Мони Колорс“ ООД се намира в гр. Пловдив. Занимаваме се изцяло в областта на праховото електростатично боядисване повече от 20 години. Фирмата е семейна, а дейността ни се е превърнала в занаят. Стремим се да посрещаме предизвикателствата в работата, а резултатите – да надхвърлят очакванията.

Имаме богат опит в работата с клиенти в разнообразна сфера на дейност. Покритията които нанасяме имат декоративни и защитни функции – прахови бои, грундове, лакове. Работим изделия предназначени за автомобилна, машиностроителна, военна, мебелна, строителна индустрия и др. Специализирали сме се в серийното производство, но имаме и отлични резултати в изработката на къси индивидуални серии със специфични изисквания.

Наши парнтньори са клиенти и доставчици от цял свят. Именно това сътрудничество и партньорство ни е помогнало през годините да изградим високото си ниво на обслужване и разбиране. Научили сме се да бъдем коректни и компетентно да разрешваме производствени проблеми от всякакъв тип.

Производственото ни оборудване е ново и е продукт на водещи в областта специалисти. Линията за прахово боядисване е с голям капацитет и същевременно – изключително гъвкава. Разполагаме с измервателно оборудване, чрез което следим всички параметри на процеса и крайното изделие.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и има внедрен ERP софтуер за управление и контрол на складовите наличности.

Водещ принцип в нашата работа е високо качество във всеки етап от производствения процес и като резултат – на крайния продукт.

Високото качество за нас е стандарт.

Надяваме се, че бихме могли да бъдем полезни. Очакваме ви!